Probeer ons nieuwe VR Adventure

Lunarscape Breakdown

Racelandkart

Indoorkarting & so much more!

6000 m² unieke combinaties indoorentertainment!

Racelandkart in Oudsbergen is uniek in België. Of wat dacht jij van 6000 m² puur indoorentertainment? Dat is een voetbalterrein groot! Een dagje of avondje Racelandkart staat garant voor puur plezier, spanning en uitdaging. We bieden zes activiteiten aan: karting, kidskarting, pitbikes, lasergames, botsvoetbal en VR Adventure.

Alleen hier vind je deze combinatie onder één dak. Het pitbiken vind je zelfs alleen bij Racelandkart!

Zin in een avondje of dagje karten, lasergamen of botsvoetbal? Of wil je een feest of event organiseren? Neem contact met ons op.

Feesten in een unieke sfeer

Voor jouw feestje is Racelandkart de perfecte locatie! Een bedrijfsevent in het teken van karting? Communie- en verjaardagsfeestjes rond kidskarting en lasergamen? Een vrijgezellenfeest in combinatie met botsvoetbal?

Al je activiteiten tegen ledentarief

Kom je voor de eerste keer naar Racelandkart?
Dan word je voor 4,50 euro lid nog voor je activiteit start.

Waarom?
Zo profiteer je onmiddellijk van het ledentarief. En dus van de laagste tarieven! En dat een heel jaar lang.

Vlotte en vriendelijke service

Racelandkart zorgt voor het vlotte verloop en de goede organisatie van je avondje of dagje uit. Onze medewerkers ontvangen en begeleiden je met de glimlach. Combineer je meerdere activiteiten? Dan laten zij alles perfect op elkaar aansluiten. Voor een welverdiende pauze en een praatje achteraf is onze ruime en gezellige cafetaria de ideale plaats.