Vrijgezellenfeesten

Spannende en uitdagende vrijgezellenfeesten

De tofste en beste vrijgezellenfeesten? Die vier je bij Racelandkart! De vrijgezel en zijn of haar vrienden beleven een hele namiddag of avond vol fun, spanning en entertainment. Kies je twee of meer activiteiten? Dan krijgen alle feestvierders het voordelige ledentarief.

Karting: verras de vrijgezel

Een vrijgezellenfeest zonder karten? Dat bestaat niet! Vooral omdat je de vrijgezel vertelt dat jullie hem laten winnen. Hoe? Hij krijgt een ‘voorsprong’ en verkent het circuit in een echte Ferrari! Alleen: zijn Ferrari heeft geen motor. Het feestvarken trapt de eerste ronde in zijn gocart rond. Om zo als laatste aan de échte race te beginnen. Wil je hem of haar die ‘voorsprong’ geven? Laat dat dan even weten in je reservatie of bij aankomst. Dan zetten wij de trap-Ferrari vast klaar.

Praktisch

Wij organiseren vrijgezellenfeestjes voor minstens tien personen. Bestaat je feestgezelschap uit twintig of meer personen? Dan zijn alle activiteiten voor de vrijgezel zelfs volledig gratis! De andere deelnemers krijgen het voordelige ledentarief. Je combineert minstens twee activiteiten met elkaar. Reserveren is verplicht via info@racelandkart.be.